O nama

O nama

Poduzeće Santini d.o.o. osnovano je 1992. godine u Vinkovcima. Ovlašteni smo uvoznik i distributer za Republiku Hrvatsku velikog broja proizvoda najpoznatijih svjetskih proizvođača, koji svoju primjenu nalaze u voznim parkovima transportnih poduzeća, građevinskih tvrtki, poljoprivrednih poduzeća i u industriji. Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949),a većina njih proizvodi za prvu ugradnju. Sve veći razvoj poduzeće bilježi i u prodaji,te svakodnevnom proširenju asortimana proizvoda za zaštitu na radu. Svojim dugogodišnjim radom danas smo se pozicionirali kao dobavljač u gotovo svim gospodarskim subjektima na području Slavonije, te u cijeloj Hrvatskoj putem naših ugovornih partnera koji imaju naša konsignacijska skladišta.

Ukoliko i vi vidite potencijal za prodaju naših proizvoda na vašem području slobodno nas kontaktirajte na e-mail santini@vk.t-com.hr .

Benzinska postaja

Poduzeće u svom sastavu ima i benzinsku postaju smještenu na državnoj cesti Vinkovci-Šid, koja nudi sve vrste naftnih derivata i similarnih proizvoda. Ukoliko još niste naš kupac postanite, te kroz naše loyalty programe ostvarite određene uštede kroz popuste na naftne derivate kreirane samo za vas.

Benzinska Santini

Vozni park

Kupac i njegove potrebe naš su prioritet. Stoga stalno radimo na povećanju postojećeg voznog parka kako bi svakom našem kupcu osigurali što bržu i promptniju isporuku.

Vozni park Santini

Vizija

Cilj nam je biti tvrtka koja će se razvijati u skladu s novim i modernim tehnologijama, stoga od samog osnutka poduzeća radimo samo sa proizvođačima vrhunske kvalitete koji su dokazani u cijelom svijetu kao dobavljači prve ugradnje i koji raspolažu svim potrebnim certifikatima, te time svojim kupcima osiguravamo originalne dijelove po prihvatljivim cijenama. Na taj način mi ispunjavamo našu viziju, a to je da visoko kvalitetnom robom i uslugom našim partnerima smanjujemo trošak. Želja nam je biti i ostati tvrtka koja će imati pozitivno ozračje kod svojih kupaca i dobavljača, a prije svega kod naših zaposlenika, jer ne želimo zaboraviti tradicionalne vrijednosti kada je u pitanju poštivanje čovjeka.

Vrijednosti

  • Kvaliteta je naše hvala za vase povjerenje
  • Dugoročno zadovoljni kupci I dobavljači
  • Integritet i poštenje
  • Širok asortiman proizvoda
  • Stručni zaposlenici
  • Vodimo se načelom “uvijek može bolje”