O nama

Poduzeće SANTINI d.o.o. za trgovinu utemeljeno je 1992. godine u 100 % privatnom vlasništvu sa sjedištem u Vinkovcima. Prema financijskim pokazateljima do danas bilježi ekspanzivni rast i razvoj, s obzirom na širinu tržišta, i u svojoj djelatnosti danas je nositelj u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

27 zaposlenika radi u vlastitim prostorima ukupne površine od oko 20.000 m2 (otvorenog i zatvorenog prodajnog i skladišnog prostora). Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja i maloprodaja rezervnih dijelova za teretna i osobna vozila, za poljoprivredne strojeve i priključke, prodaja poljoprivredne mehanizacije i viličara, ulja,maziva i naftnih derivata. Dodatna djelatnost je prodaja elektromaterijala, te HTZ i sportske opreme.
Poduzeće ostvaruje ukupan promet cca 40.000.000,00 kn , a dnevna zaliha trgovačke robe iznosi cca 5.500.000,00 kn što omogućuje kvalitetnu reakciju i zadovoljavanje svih potreba kupaca.

Poduzeće je vlasnik zemljišta veličine 4.674,00 m2 između Mirkovaca i St. Jankovaca, uz glavnu cestu Vinkovci - Šid gdje je izgrađena benzinska postaja, te je vlasnik zemljišta ukupne površine 5.000,00 m2 u industrijskoj zoni u Županji gdje planira izgradnju prodajno - servisnog centra, jedinstvenog u našoj regiji.